Msiks zoekt volk

In de voorbereiding van het nieuwe volleybaljaar heeft Msiks enkele vacatures en zoeken we volk om van seizoen 2024-2025 een succes te maken. Zowel aan de sportieve als aan de extra-sportieve kant.

Trainer/coach U17 B & Dames 4

Komend seizoen zetten we met Msiks flinke stappen om onze oudere jeugd te integreren in de werking van de damesploegen. Dat doen we onder andere door de meisjes van U17 B (niveau 2) samen te laten trainen met Dames 4.

De trainingen van deze groep vinden plaats op woensdag (19.00-20.30 uur) en vrijdag (19-21 uur). Voor de vrijdagtrainingen is er geen probleem, maar voor de trainingen op woensdag zoeken we nog een trainer/trainster. Ook het coachen van de U17 B tijdens wedstrijden behoort tot het takenpakket van deze enthousiaste m/v.

Heb je al wat volleybaljaren op de teller en wil je je kennis graag doorgeven? Voel je je geroepen om één keer per week een groep U17-meisjes en dames te trainen en wil je ook graag de coaching van deze U17-ploeg op jou nemen? Neem dan snel contact op met jeugdcoördinator Koen De Keyzer via bestuur@msiks.be of gebruik het formulier hieronder.


Cafetaria-uitbater

De inkomsten van de kantine zijn van vitaal belang voor een kleine club als Msiks. Het uitbaten van die kantine is iets waar iedereen in de club zijn schouders mee onder zet. Elk jaar vragen we aan spelers/speelsters en hun ouders een inspanning om de taplijsten te vullen en zo hun steentje bij te dragen.

Maar nog te vaak komen we handen tekort. En daarom zoeken we extra helpende handen voor onze cafetaria. Tijdens de thuiswedstrijden van Msiks, of tijdens trainingen in de week. Heb je zin om zelf regelmatig eens achter de toog van ‘Café Msiks’ te staan — of dat nu elke zondagochtend is of elke derde maandag van de maand, alles is bespreekbaar — laat het dan zeker weten aan het bestuur of via het formulier hieronder.

Horeca-ervaring is absoluut geen vereiste, enthousiasme is dat wel. Tot snel, en geef die mensen ook iets.


Laat van je horen!