Sponsors

Met dank aan onze sponsors voor seizoen 2023-2024

Wil jij (of je bedrijf) een steentje bijdragen?

Van het aankopen van een wedstrijdbal tot jouw naam op de wedstrijdshirts, alle beetjes helpen om onze club financieel te steunen.

Lees hieronder de boodschap van onze sponsoringverantwoordelijke en laat ons iets weten, dan bekijken we samen verder de verschillende mogelijkheden.

Geachte toekomstige sponsor,

Bij Msiks Blaasveld geloven we in de kracht van gemeenschap en sport. Als een bloeiende familieclub inBlaasveld, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van onze leden, jong en oud.

We zijn verheugd om u te benaderen met een opwindende kans om deel uit te maken van onze missie en onze gemeenschap te ondersteunen door middel van sponsoring.

Onze club, opgericht in 1965, is meer dan alleen een sportteam. We zijn een hechte groep individuen die samenkomen om de waarden van teamwork, doorzettingsvermogen en vriendschap te omarmen. Onze programma’s richten zich niet alleen op het ontwikkelen van volleybalvaardigheden, maar ook op het creëren van blijvende herinneringen voor de leden en het familie.

Met uw steun kunnen we onze faciliteiten verbeteren, trainingen intensiveren, toernooien bijwonen en nog veel meer. Als sponsor van Msiks Blaasveld profiteert u niet alleen van zichtbaarheid op onze evenementen en promotiemateriaal, maar wordt u ook een essentieel onderdeel van de groei en het succes van onze club.

We hebben verschillende sponsoringniveaus beschikbaar, variërend van zichtbaarheid op onze teamkleding tot prominente vermeldingen op onze website en sociale mediaplatforms. We zijn ook flexibel en bereid om samen te werken aan op maat gemaakte sponsorpakketten die passen bij uw bedrijfsdoelstellingen en budget.

Of het nu gaat om een grote onderneming, een lokale winkel of een individu dat zijn steentje wil bijdragen, elke bijdrage is van onschatbare waarde voor ons.

Door te investeren in Msiks Blaasveld, investeert u in de toekomst van onze jeugd, de cohesie van onze gemeenschap en de voortdurende groei van onze sport.

Wij nodigen u van harte uit om deel te worden van de Msiks Blaasveld-familie en samen met ons een verschil te maken. Voor meer informatie over onze sponsoringmogelijkheden en hoe u kunt bijdragen, kunt u contact opnemen met Tim Verbruggen (+32 494 74 06 08).

Hartelijk dank voor uw overweging en steun.


Met vriendelijke groet,

Tim Verbruggen
Verantwoordelijke sponsoring

Is je interesse gewekt? Neem contact op met Tim of laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we samen snel contact met je op!