Helpende handen

Helpende handen

Als club zijn we volop bezig met de organisatie van komend seizoen. Om dit alles tot een goed einde te brengen hebben we JULLIE hulp nodig !

  • Tapper : Om onze cafetaria draaiend te houden, rekenen we steeds op onze spelers en speelsters. Om dit werk te verlichten zijn we steeds op zoek naar extra krachten. Zie je het zitten om een (vaste) avond te tappen. Laat dit zeker weten. Vele mensen zullen je erg dankbaar zijn.
  • Trainer: Zin om je je volleybalkennis over te dragen aan de jeugd? Zou je het leuk vinden om een jeugd/damesploeg te trainen en te coachen. We zijn nog steeds op zoek naar trainers !!
    Wens je misschien zelfs een cursus te volgen en zo je trainersdiploma te halen? Dan is het nooit te laat om trainer te worden… Wie weet staat er een mooie carrière te wachten!
  • Jeugdscheidsrechter : Zin om op een sportieve, gemakkelijke manier een centje bij te verdienen? Als club zijn we op zoek naar mensen die scheidsrechter willen worden. Je volgt hiervoor een cursus bij de vlaamse volleybalbond. Deze cursussen zijn redelijk, je leert over alle regels van volleybal en tekens van de scheidsrechter. De minimum vereiste leeftijd is 16 jaar.
  • Interesse of meer info? bestuur@msiks.be

 

you

Vele handen maken weinig werk Vele handen maken het werk aangenaam en vele handen verzetten veel werk.

Een club staat of valt met haar vrijwilligers. In onze club zijn er al heel wat mensen die zich maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks inzetten om de club en/of de verschillende activiteiten te laten draaien. Dit heeft uiteraard een positieve invloed op leden, ouders en supporters… Maar ook op het zo laag mogelijk houden van het jaarlijkse lidgeld. Niet te onderschatten dus! Ben je bereid een stukje van je vrije tijd in de clubwerking te investeren? Wil je graag voor of achter de schermen een handje toesteken?
Binnen de club zijn er heel wat verschillende taken die elk seizoen moeten uitgevoerd worden om de werken van club te garanderen. Denk maar aan ons jaarlijkse volleybaltornooi, eetdag, maar ook de organisatie van de wedstrijden, scheidsrechters, markeerders, terreinverantwoordelijke, tappers, …

Vele dingen die evident lijken voor de meesten, maar telkens zitten er heel gedreven mensen achter die zich hiervoor belangeloos inzetten.

Daarom zijn we blijvend op zoeken naar enthousiaste mensen die zich willen engageren.

Is er een taak waarvan je vindt dat die anders of zelfs beter kan opgevolgd worden? Heb je bruisende ideeën om de werking te verbeteren? Contacteer ons dan, wij luisteren zeker naar je ideeën en proberen een taak te vinden die bij je past. Of het nu als lid van een werkgroep is, als bestuurslid of als administratief/technisch medewerker… Alle helpende handen zijn meer dan welkom!