Bewegingsschool

M.Siks zet zich in op de ontwikkeling van het kind, we kijken verder dan de balvaardigheid van jongeren en richten ons ook op de motoriek van de jonge kinderen. Elke maand organiseren we daarom een bewegingsschool in de sporthal te Tisselt. Deze zal gericht zijn op kinderen vanaf 4 jaar om hun algemene motoriek verder te ontwikkelen. Van 9.30 u tot 11.00 u zorgen wij voor voldoende beweging. Ons team van begeleiders staat klaar om hen een leuke tijd te bezorgen. Nieuwsgierige ouders kunnen plaatsnemen in onze cafetaria om daar vanop een afstand hun kindje te zien sporten.

Data:

25 september 2016
23 oktober 2016
20 november 2016
18 december 2016
22 januari 2017
26 februari 2017
26 maart 2017

Voor wie:

Jongens en meisjes vanaf 4 jaar tot en met 8 jaar.

Hoe deelnemen:

Je komt tegen 9.15 u je aanmelden in de sporthal bij één van onze medewerkers. Daar schrijf je je in en betaal je inkom per keer dat je deelneemt. Bij je eerste deelname ontvang je een deelname kaart, deze wordt bij elke deelname afgestempeld en 5 keer aanwezig zijn is je 6de beurt gratis.

Leden van M.Siks: gratis
(kinderen die ook al ingeschreven zijn en lidgeld betaalde voor de volleybalschool)

Niet-leden: 5 euro per beurt

Wat doe ik aan? Wat breng ik mee?

Je komt in t-shirt, short en met sportschoenen (met propere zool). Voorzie ook een flesje water om tijdens de korte pauze iets te kunnen drinken. Mijn mama, papa, oma of opa kan blijven maar zij zullen zich in de cafetaria bevinden gedurende de sessies.

Nog vragen? Jeugd@msiks.be