Lidgeld 2019-2020

Hieronder vind je het lidgeld per ploeg terug. Deze bedragen werden berekend op basis van de totale clubkosten, zoals scheidsrechters, huur van de zaal, trainerskosten, materiaal…

Zoals gewoonlijk maken we een duidelijk onderscheid tussen volleybalschool, recreatieploegen en competitieploegen.

Hoeveel moet je betalen ?

Volleybalschool € 160
Competitie/jeugd € 200
Competitie/senioren € 240
Recreatie € 75

Hoe betalen?

Het lidgeld wordt betaald voor 1 september 2019 per overschrijving op rekening BE48 7885 5549 8427. We vragen om één overschrijving te maken per lid en in de mededeling te vermelden: “ Lidgeld – naam ploeg – naam speler”.

Gelieve het lidgeld tijdig te betalen, zodanig dat we niet te veel herinneringen moeten sturen en we geen supplement moeten aanrekenen voor de laat tijdige betalers. (deadline overschrijden = € 10 extra!). Als je lidgeld niet betaald is tegen de 1e competitie-wedstrijd, ben je niet verzekerd en zal de club je niet laten meespelen!

Tussenkomst mutualiteiten in lidgeld sportclubs

Bij verschillende mutualiteiten kan je een tussenkomst bekomen in het lidgeld van een sportclub of in de kosten van een volleybalkamp. Na het betalen van het lidgeld, krijg je als  speler/speelster een algemeen attest. Dit attest bezorg je bij je mutualiteit. Geen attest gekregen, mail dan naar bestuur@msiks.be zodat we het alsnog in orde kunnen maken.

Talententicket Mechelen

De stad Mechelen biedt ieder kind tussen 5 en 15 jaar, dat in Mechelen woont, Talententickets ter waarde van 50 euro aan. De Talententickets bestaan uit 2 tickets van 20 euro en 1 ticket van 10 euro.

De Talententickets kunnen worden gebruikt om een deel van het lidgeld, abonnement, meerdaagse activiteiten en kampen te betalen bij één van de deelnemende sport,- cultuur,- en jeugdverenigingen.

Lidgeld reeds betaald ? Je bezorgt het talententicket aan de club en de club zal de waarde van het ticket terug betalen.

Lidgeld nog niet betaald? Je bezorgt het talententicket aan de club en schrijft het bedrag van het lidgeld, verminderd met de waarde van het ticket op de rekening van de club.