50 jaar M.Siks

M.Siks wordt 50 jaar! En dat viert onze club met heel wat festiviteiten. Bovendien krijgen onze bestaande activiteiten een extra koninklijke toets. Logisch, want we zijn allemaal zeer trots op onze koninklijke titel. Speciaal voor deze 50ste verjaardag kwamen onze stichtende leden samen met het bestuur en gemotiveerde spelers om alles in goede banen te leiden.

 

50 jaar, dat mag je niet missen. Daarom warmen al onze leden op in het exclusieve 50 jaar M.Siks T-Shirt. En volgend jaar zullen heel wat activiteiten in teken van 50 jaar staan. Noteer alvast in jullie agenda:

 

 

Recreatietornooi – 26 augustus 2018

Naar jaarlijkse gewoonte dagen we famillieleden en sympathisanten uit om reacreatief te volleyballen tijdens ons recreatietornooi. Dit jaar gaan we voor een extra speciale editie in het kader van 50 jaar M.Siks. Inschrijven kan je hier.

 

Feestreceptie, tentoonstelling 50 jaar en clubdag – 31 augustus – 2 september 2018

We starten het seizoen met een hele waaier aan activiteiten. Op vrijdag zijn alle ex-leden en medewerkers uitgenodigd om samen te toasten op de toekomst van M.Siks. Gevolgd door een gezellige babbel en wie weet wel een verrassing of twee!

Zaterdag is het dan weer tijd voor de clubdag. Onze spelers halen hun beste volleybaltalent boven tijdens hun demonstratiematchen. En het zou geen Koningklijke Clubdag zijn, mochten onze Dames 1 en Heren 1 de dag niet afsluiten met een heuse galamatch.

Op 2 september kunnen we allemaal uitrusten van al het feestgedruis en oude herinneringen ophalen tijdens de 50 jaar fototentoonstelling. Deze zal al vanaf vrijdag openen, maar je mag gerust een tweede keer langskomen.

Familiedag en fuif – 27 april 2019

Om dit feestjaar af te sluiten, nodigen we iedereen uit om een danske te placeren tijdens de fuif. Overdag zullen er heel wat famillieactiviteiten voor groot en klein plaatsvinden. Daarna schuiven we alle stoelen aan de kant!

Wij kijken alvast uit naar dit spetterende volleybaljaar!